10.6.08

ενοχες

εχω ζουληξει με το δαχτυλο μου απειρα μυρμηγκια, εχω βαλει σε τζιτζικια ενα ξερο χορταρι που μοιαζει με σταχυ, και τα χω αφησει να πετανε ετσι με αυτο το φορτιο στο ποπο τους, απο ελια σε ελια, οι μυθοι του αισωπου μαλλον δεν ειχαν κανενα αντικτυπο πανω μου. δεν εχω μαζεψει ποτέ ζωακι απο το δρομο να το παω σπιτι και εκτος απο κατι καμπιες και σκουληκια που εχω πατησει, αλλο κακο (ας πουμε να τα βασανισω μεχρι να μου πουνε που ειναι η φωλια τους) δεν εχω κανει, αλλά.
αλλά σκεφτομαι αυτο το γατι που ειδα το πρωι, το καημενο μικρο γατι που ηταν πεταμενο στην ακρη του δρομου, και δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου.

6 comments:

x-ray said...

Εχω βαλει το ποδι μου κατα λαθος σε μια φωλια κοκκινα μυρμηγκια, υποθετο οτι θα σκοτωσα καμια κατοσταρικα, με τσιμπησαν τα υπολοιπα ομως (κατι σαν revenge). Για το γατακι θα σου ελεγα να το παρεις αν οχι σπιτι σου, στην αυλη (αν έχεις) η καπου που να μην το πατησουν στα επομανα 10 λεπτα.

ε said...

x-ray
ηταν ηδη εντελως πατημενο.

s_k said...

αν οδηγουσες συχνοτερα σε δρομους εκτος πολης θα εβλεπες ποικιλια πατημενων ζωων.
απο φιδια μεχρι αλεπουδες.
:)

Anonymous said...

ναι, ειναι :

1.γιατί δεν μπορείτε να το λιώσετε με το νύχι σας
2.κουβαλάει αίμα πάνω του
3.έχει φωνή
4.μπορεί να σας κοιτάξει κατάματα
5.η μαμά του πιθανώς θα έκλαιγε δίπλα του

σε ένα μυρμήγκι ή ένα τζίτζικα, αυτά δεν μπορείτε να τα δείτε και οτι δεν φαίνεται δεν είναι ενοχλητικό

(φαντασθείτε τι σοκ θα σας προκαλούσε ένας πατημένος* ελέφαντας)

* από τί όμως ;

ε said...

fuzzy
εχεις δικιο.εχω δει βεβαια, και λυπαμαι αλλά χτες δεν ξερω γιατι με εκανε χαλια, ισως ηταν και το μεγεθος, ηταν πολυ μικρο, μολις θα ειχε σκασει μυτη για να αλητεψει και δεν προλαβε.

κ.κ.μ
σοκ εχω παθει με ελεφαντα οταν τον ειδα να κατουραει σε ζωολογικο κηπο στη βουδαπεστη (μη τα ρωτατε πως βρεθηκα εκει) αφησε μια λιμνη!

* απο ιπταμενο δισκο ισως;

Anonymous said...

ίσως
(αλλά δεν θα 'χε πλάκα..)