26.11.07

εγω και το αυτο

Να το πάλι μου βγαίνει, μου βγαίνει αυτό και φοβάμαι γιατί το ξέρω, το ξέρεις, το ξέρουν, ότι έτσι δεν πας πουθενά, δεν έχει νόημα, καλύτερα να πας να πεθάνεις σε μια ήσυχη γωνιά, να μην πιάνεις και χώρο δηλαδή, ο χώρος είναι πολύτιμος δεν είναι για να σπαταλιέται μαλακωδώς. Μερικές φορές τι να εξηγήσεις τα ανεξήγητα και τι να πεις, για ένα τίποτα πως φτάσαμε στ' ανείπωτα.'Αλλωστε ξέρεις πως σιγά τα φρένα, το τιμόνι σου, δεν θα τα καταφέρεις μονή σου και θα μπορούσα αυτό να το κάνω εσαεί, κάποια στιγμή μπορεί και να το κάνω να φτιάξω ένα πόστ από copy paste αγαπημένων στίχων, μια αηδία θα βγει όπως όταν βλέπεις φτιαγμένη στο φωτόσοπ την τέλεια γυναίκα κι έχουν πάρει τα μάτια της Τέιλορ τα χείλια της Τζολί και τον κωλο της Ντρούνα ξέρω γω αλλά το αποτέλεσμα είναι αηδία σκέτη και αναρωτιέσαι πως γίνεται αυτό να είναι όλα ιδανικά αλλά να μην υπάρχει τίποτα your daddy is rich and your mom is good-looking SO hush επιτέλους You little shit you're in it, nowI hope they throw away the key.

5 comments:

Anonymous said...

Ποτέ ένας χώρος που καταλαμβάνεται από τον κώλο της Ντρούνα, δεν δύναται να χαρακτηρισθεί μαλακωδώς σπαταλημένος.

ε said...

εχετε δικιο, ο ποπος της ντρουνα ειναι θεικος.(γραφω ποπος αυτη τη φορα και οχι κωλος γιατι μια που φοραω μονο αθλητικα μια που δεν πολυβαφομαι ε πολυ θελει ο ανθρωπος, στο τελος θα γραφω ποστ για τον παναθηναικο :)

adaeus said...

Οχι για τον Παναθηναϊκό, τον έχει πάρει εργολαβία ο old-boy :). Eνώ εγώ δίνω συνεντεύξεις στον πρωταθλητή. Μπορώ εδώ να προσφέρω μια αγκαλιά?

ε said...

"Μπορώ εδώ να προσφέρω μια αγκαλιά"
ναι και βεβαια :)

τι ειναι ο πρωταθλητης;

adaeus said...

Εφημερίδα για ολυμπιακούς :)