23.6.08

εδω ειναι ημερολογιο, δεν ειναι παιξε γελασε

βρισκομαι με δυο παιδια και δυο ανιψια στο σπιτι που βαζουν οτι μπορεις να φανταστεις πανω τους και τραγουδανε και χορευουν και γελανε. ερχεται η μ. καθομαστε στο μπαλκονι
τι εχεις να πιουμε με ρωταει, με τα πολλα βρισκω ενα τζιν κι ενα τονικ στο ψυγειο που εχει ξεμεινει κατι μηνες. πιες αυτα της λεω,αλλιως δεν υπαρχει τιποτ αλλο. λεμε τις πικρές μας ιστοριες, λεμε, λεμε.
ειμαι σαραντα χρονων και εχω περασει μεχρι τωρα ωραια αλλα και πολυ σκατα κι ομως δεν εχω μαθει τιποτα. δεν θελησα να μαθω.
μιλαμε για τις μητερες, η γνωστη ιστορια που ταλαιπωρει ολο το κοσμο -φτυστή η μανα, ριχνω μια ματια μεσα, τρεμω μη παρουν ολη μου την αρνηση, τρεμω για αυτη τη μερα που θα ρθουν και θα μου πουνε γιατι ρε μανα αυτο κι εκεινο και θα χουν δικιο θα χουν ολο το δικιο του κοσμου. ειναι καλα παιδια τα παιδια μου. ειναι καλα τα παιδια ολου του κοσμου. αυτες τις μερες κυκλοφορουσα με κατι παρωπιδες να, χτες αργα το βραδυ εκει που οδηγουσα τρομαξα.

λεω αυριο να φτιαξω φακες. να τηλεφωνησω και στον κυριο μπ. να δουμε τι θα κανουμε με την υποθεση που αλλιως τελειωσε και αλλου η πραγματικοτητα την παει.

5 comments:

adaeus said...

Το άλφα και το ωμέγα τα παιδιά μας, κι όλα τα ενδιάμεσα γράμματα και οι αριθμοί... Ομως ανάμεσα σε τόνους και δεκαδικούς μπορούμε να χωρέσουμε και μεις και η απρόσωπη ή προσωπική ζωή μας :)
Καλή βδομάδα :))))

ε said...

καλη βδομαδα και σε σενα adaeus

Spy said...

Nα προσέχετε λίγο με αυτές τις παρωπίδες που λέτε. διότι μπορεί να τρομάξουμε κι εμείς άμα σας δούμε στο δρόμο.
Kαλησπέρα.

ο αποτέτοιος said...

ε πετάξτε και εσείς τις παρωπίδες να μη σας τρομάζουν πια
(μπορείτε να τις ρίξετε μέσα στις φακές. ίσως να φέρουν κανένα αποτέλεσμα)

ε said...

Spy
προσεξα οτι ειχα γραψει την παρωπιδα με ο.ελπιζω να μη τρομαξατε πολυ με την ανορθογραφια μου.

αποτετοιε
θα τις πεταξω οκ.αλλά οχι μεσα στις φακες.οι φακες ειναι καλες.δε φταινε σε τιποτα οι φακες.