24.6.08

Αμισσου και Τραπεζουντος,γωνια.

Κοιτα, μου λεει, εχω φτασει στα ορια μου. Τρωω εικονικους πηδους απο παντου. Πολλους.Καταλαβες πως περναω τη μερα μου; Την νυχτα μου την περναω ακομα χειροτερα, πεφτω πανω στο μαξιλαρι και ευχαριστω το θεο που το χει κανει απο πουπουλα. Οταν ημουν μικρος μου αρεσε να βαζω UHU στον δειχτη και στον αντιχειρα και να τα ανοιγοκλεινω, μου αρεσε να βλεπω αυτη τη μυξα να κολλαει στα δαχτυλα, μεχρι που γινοτανε μια γαλακτερη μπαλιτσα, σε αυτο το σημειο θα ευχαριστησω παλι το θεο, που δεν ειχε βγει ακομα η logo γιατι θα με ετρεχε η μανα μου στο παιδων. λες και γραφει ποστ, σκεφτομαι.
Αυτή είναι η ζωη μου. Και με την ετσι μπηκαμε πια σε νεα φαση, θα περιμενω λιγο ακομα, και να μην ερθει το καταλαβαινω. Ξερω πως στο βαθος μια στεναχωρια θα τη παρει, δεν εχεις και κάθε μερα έναν περσοναλ καυλοκολακα ε; ομως αυτα ξεπερνιουνται ωσπου να πας στο ψυγειο να πιεις νερο, αυτος είναι ο χρονος που χρειαζεται. οχι δεν ειναι για μπλογκ, καταληγω. ειναι για χαρτι και στυλο.δεν ειναι καν να τα λεει σε καποιον. Ετσι ακριβως, συνεχιζει, πρεπει να σταματησω να μιλαω τοσο. Πρεπει να σταματησω να λεω οτιδηποτε στον οποιονδηποτε. Δεν είναι απαραιτητο. Πραγματικα. Θα φυγω. Πρεπει να φυγω, επιβαλλεται να φυγω μακρια, από ότι με ποναει με χαλαει με γαμαει. Που το χρωσταω. Εχω δωσει. 40χρονια τωρα. Και σε τραπεζα να χρωστουσα θα ειχα τελειωσει τωρα .

να ξημερωσει η αγια αυτη μερα που θα γραφω στο μπλογκ μου για μουσικες, για υπεροχες δουλειες και αρθρα που βρηκα που εχουν τοσο ενδιαφερον. Ε καλα. Ας γραφω και ανεκδοτα (τ αυθεντικα εννοω με τον τοτο, τους ποντιους , τις ξανθιες)

6 comments:

Anonymous said...

όποιος φτάσει στα όριά του δεν γράφει σε βλογ
παίρνει τους δρόμους και γράφει σε τοίχους

καλησπέρα σας

Anonymous said...

"Kαι σε τράπεζα να χρωστούσα θα είχα ξεχρεώσει"
Αυτό μου θύμισε μια ατάκα που είχα δει πριν 2-3 μήνες στην οθόνη του υπολογιστή μιας υπαλλήλου του ΙΚΑ.
"Αν την είχα σκοτώσει αντί να την παντρευτώ, τώρα θα ήμουν ελεύθερος"!!!!
Κατά τ΄άλλα συμφωνώ με τον κ.κ.μοίρη

Anonymous said...

τι λέτε ε;
εδώ είναι ημερολόγιο δεν είναι παίξε γέλασε!

Spy said...

Tι να πω; Tα είπε όλα ο κύριος μοίρης σε 15 λέξεις (μαζί με την καλησπέρα).

ο αποτέτοιος said...

ε: και εγώ την περιμένω αυτή την ημέρα. που θα πάει θα 'ρθει η ρουφιάνα.

κ.κ.μοίρη δεν έχω λόγια. ειλικρινά υπέροχο αυτό που είπατε

ε said...

αγαπητε κ.κ.μ. ολοι συμφωνουν μαζι σας, δεν μπορω εγω να αποτελω εξαιρεση :)


holy
:))