7.7.08

μια κυριακη στην εξοχη

ειχα αποφασισει να μη ξαναγραψω μιζεριες παυλα γκρινιες εδω περα γιατι αρχιζει να με ενοχλει κι εμενα την ιδια αλλα κοβεται το χουι ετσι ευκολα; οχι δεν κοβεται αμεσως θα απαντησω, γιατι ετσι ειμαστε εμεις εδω, δεν αφηνουμε αποριες αλυτες για ολα εχουμε μια μικρη σκατουλια να απαντησουμε για να πεσουμε για υπνο χωρις περιεργα ερωτηματικα να αιωρουνται στο συννεφακι πανω απο το κεφαλι. μονο προβατακια που πηδανε μαντρακια και οπου να ναι θα ξερασω με ολα αυτα τα υποκοριστικα που δινω απλοχερα σε καθε λεξη.

ηταν μαλλον αστειο να βρισκομαι στη παραλια σημερα ολοι να ειναι με το μαγιο τους κι εγω δηλαδη, αλλα να μη βγαζω τη φουστα, σαν αυτες τις γριες στις παραλιες των παιδικων μου χρονων που κολυμπουσαν διπλα μου με τα εσωρουχα, με κατι μπεζ κομπινεζον και μετα τις εθαβαν οι λοιποι συγγενεις μεσα στην αμμο γιατι εκανε καλο στα αλατα ή δεν ξερω αν ηταν μια προβα γι αυτο που θα συνεβαινε καποια μαλλον συντομη στιγμη.
ενταξει εγω δεν χωθηκα στην αμμο ουτε ειχα μπεζ κομπινεζον, μια παλιοφουστα μονο αλλα δεν ειχα ορεξη καμια να μπω σε αυτη τη θαλασσα που ηταν βρωμικη με απειρο κοσμο και γκαζον ενα μετρο απο τη παραλια.
σε αυτο το γκαζον απλωσα την ψαθα μου και κοιμηθηκα ενω διπλα μου παιζανε ρακετες, μια κοπελα εκανε διαφορα χορευτικα με τον φιλο της και ενα σωρο μπαλες και μπαλακια φταναν μεχρι τα ποδια μας μη πω και μεχρι τη ποδια μας και νομιζετε πως ειμαι η λωξαντρα στο πιο κακοδιαθετο παυλα κακοριζικο.

τα καλαμαρακια ηταν υπεροχα.
και οι τηγανιτες πατατες αληθινες.
καλο ειναι να λεγονται κι αυτα .

7 comments:

Spy said...

Είστε τυχερή που βρήκατε τηγανητές πατάτες. Τέτοια εποχή...

Anonymous said...

Και που βρήκατε υπέροχα καλαμαράκια , θα πρόσθετα. Πράγμα πιο σπάνιο απο τις καλές παραλίες.
Μπίρες ήπιατε;

ε said...

Spy
αληθινες κιολας :)


solomantzare
φυσικα και ηπιαμε :)

Anonymous said...

τηγανισμένα και τα δυό στο ίδιο λάδι...
έξτρα λαρτζ σας βρήκα..

Daria said...

Καλαμαράκια, τηγανητές πατάτες, ζέστη και μπύρες....
Μιαμ, μιαμ...

ΣΑΥΡΑ said...

σε παραλια των Χανιων κολυμπουσατε?
τι μοδα ειναι αυτο με το γκαζον αραγε?

ε said...

κ.κ.μ.
:)
αυτη η γκρινια σας ειναι και γκρινια μου.τερμα.ειστε φιλος για μενα.


Daria
καλοκαιρι-καλαμαρακια-πατατες-μπυρες.γιες.


σαυρα
καπου κοντα στην αθηνα :(
δε ξερω τι μοδα ειναι, ευχομαι να περασει.