17.9.08

Δεν μπορω,ειμαι στο μπανιο*


Κανονικα θα πρεπε τωρα να ειμαι βουτηγμενη στη ροζ μπογια της μικρης Θ. και να κανω τα κοψιματα. Τα γεμιστα στο φουρνο, τα παραθυρα ανοιχτα, τα πιατα καθαρα περιμενουν να στεγνωσουν για να μπουν στη θεση τους παρεα με τα αλλα πιατακια.
Εικονα σπιτιου που καποιος το φροντιζει, με γκρινια δε λεω, αλλά το φροντιζει. Σκεφτομαι τις κορες μου οταν θα γινουν διασημες, να αφιερωνουν βιβλια -επιστημονικες μελετες- παραστασεις ( ε ναι πετυχημενες σε ολα ,τα πουλακια μου) στη μανουλα που εφτυσε αιμα για να μονταρει γραφεια και βιβλιοθηκες, να κολλαει καρδουλες, καραβακια και οτι αλλο τρελο τους κατεβαινει στο κεφαλι.
Και που να βουτηξω το πινελο στη ροζ μπογια. Δηλαδη που θα καταληξω; Να φτιαχνω νοερα λιστες γαμου;
Οκ. Να ξαναρχισω παραυτα τη δουλεια. Αλλά και στο σκοτεινο γραφειο τα πραγματα δεν κυλουσαν ακριβως φυσιολογικα. Ολο κατι διακοπες σκεφτομουν σε αμμουδιες ή κατω απο παπλωματα.
Αν ποτέ βρω ενα τοπο να νιωσω καλα θα βγαλω ριζες.
(αρκει να μην ειναι σιξ φιτ αντερ)
Μηπως αντι για τοπο να ψαξω να βρω ενα τροπο.
πώπω.



* κουβεντα που ελεγε ο αγαπημενος φιλος Α. οταν ηθελε να αποφυγει να κανει τις δουλειες που του αναλογουσαν.

7 comments:

Spy said...

πώπω...

Nomad said...

Κοίτα, τα δικά μου είναι ακόμα μωρά κι έχω τις ασχολίες που περασες, αλλα αν θες τα φτιάχνουμε 2.12-3.17ΜΜ κάθε Τετάρτη, Οκτώβριο-Δεκέμβριο.

:ΡΡΡ

(οκ, αι νόου, κουράγιο)

Anonymous said...

προχτές συνάντησα τυχαία στο δρόμο κάποιον παλιό γνωστό που μου χε πει-σοφά- "μικρά παιδιά,μικρά βάσανα" και τον φίλησα σταυρωτά (ευτυχώς μόλις είχε βγει κι αυτός απ το μπάνιο, είχε προλάβει να βρει σειρά από τα μεγάλα)

ο αποτέτοιος said...

όταν βγείτε από το μπάνιο πείτε μου για να μπω εγώ.

ε said...

Spy
και πωπώ θα ελεγα

Nomad
και μονο που λετε να τα φτιαξουμε και οχι να τα παρουμε ετοιμα ειναι λογος να σας βαλω μεσα στη καρδια μου.
δυστυχως δεν μπορω τις τεταρτες.ουτε καμια αλλη μερα δηλαδη.εκτος αν ειναι 6.30 με 6.45 το πρωι.αλλά τοτε πραγματικα θα ηθελα να παω στο μπανιο :(

(θενκς :)


κ.κ.μ.
μικρα βασανα το λετε εσεις ενα ροζ δωματιο;
(θα ορκιζομουν οτι εχει το χρωμα της ταραμοσαλατας ΒΕΜ )

αποτετοιε
μην περιμενετε αδικα.
θ αργησω.

Anonymous said...

Τρόπο.
Σωστά το είπατε.

ε said...

στιχακια
σωστα το ειπα το θεμα ειναι ποιος ειναι αυτος ο ρημαδότροπος. (ειναι κυριακη βραδυ παμε για δευτερα πρωι δεν ειμαι στα καλυτερα μου,καταλαβαινετε)