1.7.09


Antony ο ξωτικος κυριος



λιγες μερες πριν.
μ αρεσει αυτος ο ανθρωπος. ο τροπος που λεει ευχαριστω μετα απο καθε τραγουδι, οι αναφορες που κανει πριν αρχισει το επομενο, που φοραει το καλο του φουστανι.
βυθιζομαι στο καθισμα στο σκοταδι στη μουσικη και αρχιζω να κλαιω.οχι με αναφιλητα,ρουφηγμα μυτης και τα λοιπα.οχι. καθομαι και δακρυα τρεχουν, δεν θελω να το αναλυσω, δεν θελω και να μη το γραψω ομως. νιωθω ανετα.νιωθει ανετα, μου το μεταδιδει.


ο michael στη neverland.οριστικο.


λιγες μερες πιο πριν.
δεν ημουν ποτέ φαν, ωστοσο ειναι κομματι απο τη παιδικη μου ηλικια.ειδα ξανα MTV μετα απο εικοσι χρονια,ειχε αφιερωμα. σπουδαιος χορευτης. ειναι ο μοναδικος που του συγχωρω να πιανει το πουλι του εν ειδει χορευτικης φιγουρας. (τελεία.).




σημερα το πρωι πηγα στη δουλεια και εκανα αυτα που κανω καθε μερα δηλαδη καποιες καλημερες για αρχη μετα ανοιξα τον υπολογιστη διαβασα τις σημειωσεις εφτιαξα καφε και αναψα τσιγαρο. κι εκει που καπνιζα αμεριμνα συνειδητοποιησα οτι σημερα ειναι πρωτη ιουλιου. επειδη ειμαι καινουργια σε αυτη την εταιρεια,μολις δεκαπεντε ημερων και ψαρωμενη, καλου κακου κοιταξα γυρω να δω τι κανουν οι αλλοι. ολοι καπνιζαν κανονικα στα γραφεια τους. σε αυτο το σημειο να τονισω οτι το μπλογκ μου ειναι σιγκαρετ φρεντλι. καπνιζουμε εδω.
*tips*tips*tips*tips*tips*tips*tips*tips*tips*
οποιος εχει λαπτοπ ας μη βγαζει ποτέ την μπαταρια. επισης να παει να αγορασει ενα πολυπριζο με σταθεροποιητη τασης. αν και κατι μου λεει πως ολοι μα ολοι αυτα τα ξερετε, εγω οφειλω να τα πω, γιατι πριν κατι μερες σε μια διακοπη ρευματος ο υπολογιστης μου πεθανε και σιχτιρισα την αμελεια μου. πλακα πλακα καθε χρονο αγοραζω κι εναν υπολογιστη, μια μπαινουν σπιτι και τον παιρνουν μια καιγονται τα σωθικα του ελπιζω να σταματησει εδω ολο αυτο. βεβαια αυτη τη φορα αγορασα εναν με 4 χρονια εγγυηση ακομα και να τον κλεψουν ειμαι καλυμμενη. εννοειται οτι εχω παρει πριζες και πριζολακια και ολα αυτα τα αξεσουαρ τα απαραιτητα.
αν πατε στη συναυλια του Paul Weller, και δειτε καποια κυρια να κλαιει ησυχα σε καμια γωνια, μη θορυβηθειτε και προπαντως μη το κανετε θεμα. εγω θα μαι και προφανως θα ναι το χουι του καλοκαιριου. ε αλλοι μαζευουν κοχυλια. καλυτερο ειναι αυτο; δε νομιζω.

4 comments:

Anonymous said...

Άλλο ένα σούπερ ποστ.
Δροσερότατο!
:)
ΥΓ. Αν δε βγάλει τη μπαταρία δεν χρειάζεται σταθεροποιητή. Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να μιλήσουμε για τα online ups.

Anonymous said...

Αν κλαίτε θα έρθω να συστηθώ!

ε said...

hdd345f
δροσεροτατο; ωχ παλι κρυαδιτσες γραφω;
:))
αγαπητε καποια στιγμη αμα μιλησουμε
για τα online ups, να μιλησουμε και για τα μοντεμ παρακαλω,μολις καηκε κι αυτο (ναι ξερω ειναι ανατριχιαστικο, νομιζω οτι υπηρχε και αναλογο επεισοδιο στα x-files)
κατι παει λαθος με μενα και με τις συσκευες του σπιτιου.:(

φιλε αεροζολ
μονο μη μου ζητησεις χαρτομαντηλα.δε βγαινω, καταλαβαινεις :)

χαιρομαι που θα ειστε εκει γυρω.παρακαλω, μη νιωσετε ουτε στιγμη μονος. θα σας στελνω νοερους χαιρετισμους :) αληθεια.
πως θα το καταλαβετε; αμα δεν αναβει ο αναπτηρας, χαλασει το κινητο σας ε θα ειμαι καπου εκει γυρω. ζω x-files καταστασεις οπως ελεγα και στον αγαπητο δΕν.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.