2.1.08

2.1.2008.

για να ερθω στη δουλεια θελω πεντε λεπτα. σημερα πρεπει να εκανα δυο.στη διαδρομη ημουν μονο εγω, το φαναρι εγινε κοκκινο μονο για μενα ετσι για να με βοηθησει να αναψω τσιγαρο.
μ αρεσει αυτη η ησυχια του γραφειου.

αυτες τις μερες φαγαμε, ευχηθηκαμε, γελασαμε, συγκινηθηκαμε και συγκινησαμε,με λογια και με πραξεις, καλο ειναι αυτο, τα λογια και οι πραξεις.

εκανα μικρες επισκεψεις σε ανθρωπους που πραγματικα ηθελα να δω,ποσο μου αρεσει αυτο, παντα μου αρεσε, να μπεις να πεις δυο κουβεντες και μετα εξω στους δρομους παλι.
το βραδυ της πρωτοχρονιας εκει γυρω στη μια μπηκα στο δανεικο αυτοκινητο να ξεκινησω να παω σπιτι, ειχε κινηση,αλλα δεν με πειραξε καθολου ακουγα μουσικη και δεν σκεφτομουν τιποτα παρα μονο γιατι δεν λενε τι ειναι αυτο που ακουμε ρε γαμωτο και πως θα το βρουμε αμα θελουμε δηλαδη.
αλλα ας μη το βρουμε, ετσι για να χουμε εξαρτηση απο το ραδιοφωνο,(να μια εξαρτηση που κανει καλο )και την επομενη φορα που θα το ξανακουσουμε θα το βαλουμε πιο δυνατα, θα αφησουμε κουβεντες στη μεση μ ενα "σσσσσσ.. ακου αυτο, κομματαρα ε;"

5 comments:

Anonymous said...

σσσσ....
άκου αυτό :

http://www.esnips.com/doc/2157b73f-eda7-4897-89ca-b8d1a6bc802b/Kings-of-Convenience---Know-How


κομματάρα , έ ;

adaeus said...

Eγώ την έκανα κοπάνα σήμερα... Η ευσυνειδησία μου έλεγε να πάω, αλλά δεν υπάκουσα... Πήγα για καφέ στην Κηφισιά... Αν εξαιρέσεις ότι έγινα καπνιστός στο καφέ (το χω κόψει) κατά τα λοιπά ήταν ωραία... Και γω κατά καιρούς ψάχνω κομματάρες που ακούω στο ραδιόφωνο, συνήθως εις μάτην :)

roadartist said...

καλή χρονιά :) Οτι επιθυμείς!!

ε said...

αγαπητε κ.κ.μ. θα σας πω το πρωι.
κατι μου λεει παντως οτι θα ειναι κομματαρα ε. :))

adaeus.
καλα κανατε και δεν υπακουσατε.
αλλη φορα δεν περνατε κι απο δω,να παρετε κι εμενα; στο δρομο σας ειμαι αλλωστε, σας υποσχομαι οτι θα παω να καθισω με τους καπνιστες. δεν θα ενοχλω καθολου:)

roadartist
ευχαριστω ευχαριστω.καλη χρονια και σε σενα :)

ε said...

κ.κ.μ.
ναι.
οπως ακριβως ειπατε.
:)
καλημερα.