30.4.08

προστυχιες,μικροπρεπειες και άλλα


παει κι αυτο.
φαγανε, ηπιαμε, (συγκεκριμενα, τον ηπιαμε)ευχηθηκαμε.τσουγκρισαμε. αυγα. μονο. γιατι ειμαστε ανθρωποι επιπεδου. βλεπουμε γαλλικο κινηματογραφο.
ολα οπως πρεπει.

γαμωτο. θελω να μοιρασω χαστουκια. ας φαω κι εγω. καλο θα μου κανει. μη παει ο νους σε κινκυ καταστασεις. μιλαμε για κανονικα χαστουκια, σαν αυτα που εδινε η δικια μου, (τουλαχιστον) μανα, αυτα τα αναποδα με τη βερα, κλατς, και οπου σε πιασει.
τοσες κουβεντες αυτες τις μερες, οι γνωστες. για αγαπες και πονους και χαρες και λυπες αλλά για το θυμο ουτε λεξη. δεν μιλαει κανεις. ευκολα ξερναμε τα συναισθηματα σε φιλους και γνωστους αλλά ο θυμος ειναι σαν απαγορευμενη λεξη. οι ωραιοι τυποι δεν θυμωνουν, καπου στο βαθος του μυαλου ξερεις οτι συμπαθητικος εισαι οταν κανεις λιγο χιουμορ οταν πεις ενα δε γαμιεται. μ ενα "νταξει μωρε", εχεις την αποδοχη που χρειαζεσαι και ολα ειναι οκει. μου ειχε πει καποτε ενας φιλος οτι αμα φωναζεις χανεις τι δικιο σου.(ακουγα τι ελεγε προσεχτικα αλλά δεν διαφωνησα ποτέ μαζι του, οχι για να μη χασω το δικο μου δικιο, αλλά αυτο δεν ειναι της στιγμης, τι λεω; αυτο δεν ειναι καμιας στιγμης) μπα; δηλαδη αμα τα πεις αλλιως νομιζεις οτι θα το βρεις; πιο δικιο και αδικο ποιος νοιαζεται τελικα για το τι ειναι δικαιο και αδικο.αρκει να ριξεις μια ματια γυρω σου και θα καταλαβεις. δεν εχει καμια απολυτως σημασια.
ολα οκει;
ολα γαμιουνται και τιποτα δεν ειναι νταξει.

8 comments:

Anonymous said...

είστε πάρα πολύ οργισμένη, νομίζω πως ήρθα και σε ακατάλληλη ώρα , αφήνω το πακέτο μου και φεύγω...

ε said...

ποτέ δεν ερχεστε σε ακαταλληλη ωρα,εσεις.
αφηστε δε,που τα πακετα σας ειναι απο τα καλυτεροτερα του διαδικτυου :)

Ιφιμέδεια said...

Τι υποκρισίες. Συμφωνώ με τις σκέψεις σας κι είμαι από αυτούς που διεκδικούν το δικαίωμα να δείχνουν το θυμό τους έστω κι αν αυτό σημαίνει να πληρώνω το τίμημα.
Δεν έχει νόημα να ανέχεσαι. Αυτή είναι η ουσία.

Ο άντρας μου μου λέει συνέχεια ότι με τον τρόπο που εκφράζομαι έχω τελικά στο δίκιο μου άδικο, αλλά δεν μπορεί να με πείσει. Γιατί το δίκιο είναι δίκιο. Κι όπως και να το πεις δίκιο θα'ναι.

Σας κλείνω το μάτι. Τα αισθήματα είναι για να εξωτερικεύονται.

Anonymous said...

Γλυκύτατο και πολύ φρέσκο όπως πάντα. Να βάλετε διαλυτικά στο οκεϊ, του πάνε πολύ.

Anonymous said...

Όλα γαμιούνται δε λέτε τίποτα.

υγ
Πολύ μου είχε αρέσει το fight club.

ε said...

ιφιμεδεια.
μου κλεινετε το ματι εσεις,σας χαμογελω εγω.


δεν.
οκεϊ.

εκανα copy-paste το δικο σας γιατι δεν ξερω που ειναι τα διαλυτικα :(

στιχακια
και σε σας εκει;
και σε μας εδω.

adaeus said...

Αμα σας πω ότι συμφωνώ σχετικά με το θέμα του θυμού... Κάποτε είχα γράψει και εγώ ένα ποστ για την οργή...
Αλλά διαφωνώ ότι όλα γ...νται, ψάξτε λίγο καλύτερα και σίγουρα θα βρείτε κάποια πράγματα και κάποιους ανθρώπους που είναι μια χαρά, και εν πάση περιπτώσει όταν γ..νται το κάνουν με χάρη και αισθητική :)

ε said...

αστα adaeus αυτο το καιρο δεν υπαρχει χαρη και αισθητικη πουθενα εδω γυρω
:(