28.3.09

The incredibles



αν εχεις διαθεσεις για τελεσιγραφα ή να θεσεις στοχους, να ξεκινησεις διαιτες, να δεσμευτεις τελος παντων. το ειδα στο μπλογκ του ibloglive το ειχα δει και εξω απο την ΕΡΤ τοτε με τους ολυμπιακους αγωνες. εχει μιαν αγωνια ολο αυτο, μετραει μετραει κι αγχωνεσαι,μετραει και μετραει και περιμενεις, δεν μπορω δεν προλαβαινω σου ρχεται να πεις, ή ετσι νομιζω. γιατι τα λεω ολα αυτα και γιατι τα κανω; για αντιπερισπασμο. ακουω μουσικη ειμαι στον υπολογιστη + εχω κι ενα μικρο φωτακι στο δωματιο. δηλαδη δεν εχω κλεισει τα φωτα οχι δεν συμμετεχω στη διαθεση να σωσω τον πλανητη σημερα, ειμαι σκατανθρωπος, τι να κανουμε.

5 comments:

Anonymous said...

Μπράβο ε! Είμαστε δύο!

ELvA said...

Μαλλον τρεις!:)

Anonymous said...

Τέσσερις!
Αυτός ο πλανήτης δε σώζεται με τίποτα άμα λάχει ναούμ.
Και να δεις που στο τέλος θα μας κάνουν να πιστέψουμε πως εμείς φταίμε για την υπρθέρμανση και όλα τ΄αλλα δεινά και το χειρότερο:
πως μπορούμε να σώσουμε τον πλανήτη κλείνοντας τα φώτα, πηγαίνοντας με ποδήλατο, κάνοντας ανακύκλωση, κλπ, κλπ,κλπ.

Spy said...

Φτου ρε πούστη μου!
Έκλεισε το καρέ. Πρέπει να περιμένω τώρα άλλους τρεις για να ανοίξουμε καινούργιο τραπέζι;

ε said...

οπως βλεπετε αγαπητε δΕν, ειμαστε περισσοτεροι :)

Elva
καλωσηλθατε :)

solomantzaros
εμεις φταιμε βεβαια και καλα θα κανουμε να το πιστεψουμε.μπορουμε να σωσουμε τον πλανητη αμα θελουμε (ξυπνησα με ρομαντικες διαθεσεις σημερα) αλλά αυτες οι κινησεις με αφηνουν λιγο αδιαφορη.η μερα της γυναικας -του αντρα -του σκυλου -της διασωσης του πλανητη.

Spy
μπορουμε να παιξουμε μουτζουρη που δεν υπαρχει περιορισμος.
καλη διαθεση να υπαρχει :)